fotowerkers_14.jpg       

fotowerkers_16.jpg       

fotowerkers_19.jpg       

fotowerkers28.jpg       

Fotowerk

Fotowerk 2.0 programma 2018-2

Beste fotograaf,

Binnen FOTOWERK 2.0 kun je onder mijn leiding, meedoen aan het samenstellen van een portfolio, het maken van een thema-fotoboek of een ander gedenkwaardige document met eigen werk. Het doel hiervan is dat je een persoonlijke ‘kijk’ ontwikkelt en dat ook aan anderen kan laten zien. De technische en artistieke kwaliteit is belangrijk, maar bovenal geldt dat je plezier beleeft aan het gezamenlijk maken, selecteren en bespreken van foto’s. Op de reguliere besprekingen breng je maximaal 15 foto’s mee. De bespreking hiervan gebeurt met het oog op een verdieping van je fotografie.

Buiten de reguliere bespreekavonden zijn er mogelijkheden voor cursussen, bijvoorbeeld voor het bewerken van foto’s of voor het samenstellen van presentaties. Een plenaire bijeenkomst kan gepland worden. We kunnen dan bijvoorbeeld een deskundige fotograaf uitnodigen die onze documenten beoordeelt.

De fotobesprekingen in mijn studio zijn een maal per maand op een dinsdag-, woensdag- of donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur. Per avond zijn maximaal tien inschrijvingen mogelijk. Je krijgt bericht voor een alternatief als een avond volgeboekt is. Op de zondagen na elke serie besprekingen volgen de reguliere fototochten.

Alle voorgenomen Fotowerkactiviteiten worden vermeld in een maandelijkse nieuwsbrief en op een nieuwe website voor Fotowerk.

Wil je meedoen mete Fotowerk 2.0 seizoen 2018-1, bezoek dan onze website: fotowerken.nl/fotowerk

 

 

Vriendelijke groeten en tot ziens,­

Theo Janssen

Tel: 06-53 52 18 93

E-mail: stmc.janssen@icloud.com

De data voor fotobesprekingen en -tochten zijn in het tweede halfjaar van 2018:

dinsdagavonden: 28 augustus, 25 september, 30 oktober, 20 november en 11 december

woensdagavonden: 29 augustus, 26 september, 31 oktober, 21 november en 12 december

donderdagavonden: 30 augustus, 27 september, 1 november, 22 november en 13 december

fototocht op zondagochtenden: 2 september, 30 september, 4 november, 25 november en 16 december.